Proirity

Proirity

Anotace: PRIORITY!!! VŠICHNI DRŽIME SE SVÝCH STANOVISEK PRIORIT JEN TY CO JSOU U KORYT NEVĚDÍ CO PROIRITA ZNAMENÁ FURT NA NÁS HÁZÍ RAMENA JAK JE POTŘEBUJEM PRIORITOU STÁTU MÁ BÝT OCHRANA OBČANŮ A JEJICH PRÁV

PRIORITY
Všichni!!
Máme priority které prosazujem!!
na kterých nám záleží
Všichni občani mají být
chráněny!!
To právo jim náleží.
V ČESKU!!
JE nedostatek krytu!!
Jakou má vláda PRIORITU!!
KDYŽ ani občani!!
nemají kam schovat svá těla!!
CHTĚLO by to!! aby
společnost víc bděla!!!
BDĚME!!
LIDIČKY!!
I když jsme stát maličký.
Držme se svých hesel!!
A vyžeňme!!
z křesel ty!!
co jim děláme maskoty.
ABY se mohli zviditelnit::
Vždyť umí jen naší ZEMI
plenit.
JE čas!!
je zmenit!!
AT prioritou jejich!!
je naše VLAST!!
Po které tak rádi chodí!!
Zatím nás jen za nos vodí!!
A to nám i naší ZEMI škodí!!!!
Autor pepa čech, 01.12.2009
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí