...až raz...

...až raz...

Anotace: Teraz to príde,znie už tribúnami...

Skúsim vziať čas do svojich rúk
možno si vsadím na Chelsea
ešte sú bez remízy
na dostihy nopôjdem
v koňoch sa nevyznám

aj keď v politike je ich spústa
to tiež nemám v merku
ostanem asi sebou sám
asi tak to má byť

a až raz budem úspešný
až raz nebudem mať problém
až raz zvíťazím
až raz...
Autor džemo, 02.12.2009
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: Cecilka, Markéta Hl., hanele m., enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čas?
ten nech plavat - relativní...
svůj život radši v dlaně vem!!
houpej ho, zpívej...je to divný,
budeš bohatě odměněn...

:o*

19.12.2009 09:40:00 | Cecilka

bude dva...

02.12.2009 13:03:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí