Oddaný

Oddaný

Anotace: Potřebuji se vyjádřit.

Vzdávám se vodě
lesklé a tekoucí.
její studené prsty
mi něžně omývají záda.

Vzdávám se kráse,
rose – korálku z perletí.
Vzdávám se slovům
z nedopsaných románů.

Tiše se nabízím
v rukou cítím každý omytý oblázek,
jež sem uronila Elune.

Procházím se v mělkých stopách.

Záda mi kryje hejno teskných létavic.
Autor Baghyra, 02.12.2009
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: sveřep
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a komu závidíš?
:)

03.12.2009 10:37:00 | sveřep

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí