Tma

Tma

Anotace: psáno jednou v noci, když jsem nemohla usnout...

Hodiny dobýjí půlnoc,
kukačka kuká dvanáckrát
tahleta chvíle má zvláštní moc
pocit strachu ten zažívám tisíckrát.

Svíce stojící na stole,
tak starobyle silná, opuštěná...
na ní malý plamínek se chvěje
a za všechno může tma, co je věčná.

Stíny míhají se za plamenem,
co sípá, šeptá, dohořívá
a než se všichni nadějem
nastane tma, nepomůže spása.
Autor sinoraLee, 03.12.2009
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, Lili Holiday
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí