Zalyžovať si..

Zalyžovať si..

Anotace: .. chcem zajtra

Zalyžovať si chcem zajtra
nech mi tela vzhľad neschátra
polárna čiapočka Marsu
láka ma na drsnú krásu

pozrieť sa zblízka, skúsiť
hranami lyží ju zbrúsiť
tu alpské lyžovanie
šmyk je po ostrej hrane

pristanem priamo na póle
severnom, hneď idem dole
naberiem rýchlosť na snehu
zľadovatelom, z brehu

jazda ma baví pod čiernou
oblohou hviezd nedoziernou
v treskúcom mraze sa spotím
kým pár sált neprekotím

ponad kolmých prahov strže
a šusom, kde sa ľad kĺže
ďalej, kým jazda neskončí
a triešťou zlepené oči

slzia mi, keď do mdlôb padám
lyže z nôh ani neskladám
zjazd snov si zopáknuť zmyslím
koľkokrát?.. nevyčíslim
Autor Petbab, 04.12.2009
Přečteno 248x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Sýkorka07, enigman, Psavec, CORONATION, Mbonita, labuť, Květka Š., carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snová lyžovačka.

04.12.2009 22:03:00 | Psavec

Petbab.. Jééé.. pokud napadne sníh zalyžujeme si ale nevím, nevím...

04.12.2009 12:08:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí