Už byl vypitý, když jsem ho vypil

Už byl vypitý, když jsem ho vypil

Anotace: Napsáno loni, pár dní před Štědrým dnem. Jeden z pokusů vyhnaných do absurdity.

zkapalněnými Vánocemi
onduluji si chlupy na nohách
a tak nějak přemýšlím
že vlastně vůbec nepřemýšlím a jsem sám.

asi jsem se blbě zamiloval
jenže v tom nejlepším zazvonil frajer, co roznáší dárky při Saturnáliích
a tak jsem radši vstal a zalil si čaj z jeho sobů
tím vroucím jarem z Hypernovy, co měli tuhle ve slevě.

odpoledne jsem vykouřil dva roky starý cigáro
co jsem ubalil ze včerejších vajglů
a když jsem večer lehal do postele
poděkoval jsem Bohu za to, že mám obě ruce.
Autor glumet, 04.12.2009
Přečteno 257x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Radek.oslov.Šafárik, CORONATION, stravla, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ó jé

04.12.2009 21:01:00 | CORONATION

zajímavé,trochu posmutnělé,ale proto jsi ho asi psál ST

04.12.2009 16:31:00 | stravla

Vítej... dílko na mě působí zvláštně a když jsi uvedl v anotaci slovo absurdní, pak ledacos v ní chápu... :o)

04.12.2009 13:25:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí