Popelka

Popelka

Anotace: tohle jsem vyhrabala na spodku svého nejhlubšího šuplíku....

mamika jí zemřela
když ještě dítě byla
S tatínkem žila štastně
kde je ten život ted, Vlastně?


Tatínek našel si ženu další
dvě dcery měla co jí tríznili
i když byla o pár let starší
pro tatínka skákala jak oni pískali


Netravlo dlouho a otec zemřel taky
Zbyla jen ona macecha a dvě dcery
z ní se stala pouhá služka


se Slzami v očích kařdý večer usíná
Za smrt rodiču život proklíná
Nenávidí otce za to že nechal jí tu samotnou
a macechu si vzal
Miluje ho protože život jí kdysi dal.


Umouněná od popela deně je
sestry jí nedají chvíli pokoje
uklízí od rána až do noci
bojí se že už jí není pomoci


Když jednou na ples se s mí podívat
a tak si s karty osudu trochu zamíchat
Připadne si jako v pohádce
když spatří onoho prince


Zatouží se další noc princeznou stát
karty osudu si znovu, a znovu zamíchat
Když spatřího opět srdce jí štěstím poskočí
Má pocit,že z hrudi jí brzo vyskočí


O pulnoci běží zase dolu
po cestě ztratí střevíček,když letí po schodech dolu
Podle něj se snaží princ najít tu vyvolenou
jde si za srdcem s ozvěnou


Až jí najde budou spolu žít zase štastně
do té doby opět umouněná od popela uklízí smutně
Autor Snilek.holka, 06.12.2009
Přečteno 486x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí