Překonávání strachu

Překonávání strachu

Anotace: Člověk se nějak musí bránit...

Bála jsem se tmy,
bála jsem se mraků,
bála jsem se zimy,
bála jsem se hluku.

Pak, když mi to bylo k smíchu,
bála jsem se už jen smrti, vrahů a bolesti.
Posléze jsem zjistila, že se bojím strachu.
S tím bylo nutné něco provésti.

Teď už se nebojím,
snažím se vše přijmout tak,
jak to je. Za svým si stojím,
neděsí mě tma, hluk ani mrak.

A co mi k tomu všemu dalo sílu?
Co mám místo strachu za náhražku?
Pouze jsem znovu našla víru,
v Boha, v sebe, v Lásku.
Autor Dragoniana, 06.12.2009
Přečteno 220x
Tipy 1
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný závěr

06.12.2009 22:55:00 | Mikmik08

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí