čerti

čerti

Anotace: čerti a práce

Čerti to jsou hlupáci,
kteří neznají práci,
já vám říkám bez práce,
nebudou už koláče!

Ale práce to je nuda,
to už není žádná psina,
no tak pomáhejte lidem,
to nebude žádná nuda.

Třeba vám to oplatí,
třeba srdce vám dají.
Autor Zaša, 06.12.2009
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí