Za pamětí

Za pamětí

Anotace: ...

Za pamětí je místo,
kde mají moudří lidé
zvíře
s kožichem upleteným z básní

Za pamětí je prostor
protkaný žlutou výhrou
v lese,
kde se vlhkost snoubí s harmonií

Kapky se stáčejí
do placatky života,
to jest tam, kde jsem,
kde budu a kde jsem mohla být...

Za pamětí je hudba,
co klidní zmatenou výheň
pěstí
proti zdem oblepeným plakáty

Za pamětí je obraz
tichý a voňavý
slovy,
která jsou absolutní pravdou

Kapky se koulejí
po lesklém večeru,
který je a není,
tak jako já jsem a budu a mohu být...
Autor voedor, 07.12.2009
Přečteno 223x
Tipy 8
Poslední tipující: Petbab, enigman, Zefi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za pamětí je něco co nelze zapomenout...

08.12.2009 08:44:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí