Hvězdný pilot

Hvězdný pilot

Anotace: inspirace knížkou....:-)

Podívej se pravdě do očí
než osud s tebou zatočí
Do dna vypij pohár svůj
za svým snem si pevně stůj

Do dna vypij pohár lásky
neklaď si žádné otázky

Srdce plné měl bys mít
o svém cílu můžeš snít
ve skutečnost ho proměnit
to větší práci dá
však svoji cenu každý má

Chce to i touhu
nalézt v životě vzpruhu
která navede tě na cestu
k tvému šťastnému městu

Použij své odhodlání
k životnímu povolání
pohřbi všechny skutky špatné
nebyly k ničemu platné
všechny smutné chvíle
ubraly ti na vnitřní síle...

Vstaň a jdi!
Procházej skrz zdi!
utíkej do ráje...je tvůj

Otevři se celému světu
strachu,bolesti dej odvetu
Vyčisti mysl svou
než květy štěstí odkvetou

Buď šťastný jen tak
abys chytal dobro na hák
Jaky si to uděláš,takový to máš
však to dobře znáš...

Přitahuj k sobě své sny
než uplynou ti dny
uběhne rychlý čas,
běží proti nám
udělá na srdci kaz
z tvé mysli
smutku,úzkosti chrám

Máme tolik možností
co dělat s naším životem
zatočit s úzkostí
stát se hvězdným pilotem

Mír a spokojenost v duši
to každé bytosti sluší
pozitivní myšlení jen
to je také mým snem

Až se rozezní tvé struny štěstí
pevně zatni pěsti
jdi za svým snem
neboť až přijde ten den
touhy tvé se vyplní
nebude se ti to jen zdát
od radosti se budeš smát
srdce tvé se zaplní,
protože šťastný si byl
tak zůstaň co nejdýl...

Raduj se proto,abys byl spokojený...
Spokojený buď proto,abys si snil...
Sni,abys šťastný byl dál...
Šťastný buď,aby sen se skutečností stal...

Splň si svá přání,
ať to není jen zdání
Udělej něco se svým životem
neboť on je naším hvězdným pilotem...
Autor Heavy, 07.12.2009
Přečteno 491x
Tipy 2
Poslední tipující: Gapa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí