Jeden o koze, druhý o voze...

Jeden o koze, druhý o voze...

Anotace: Rozverná báseň v rozverné chvíli. Nemá hloubku... prostě ze života...

(ona)
Řekl jsi mi, že
Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy
Řekl jsi mi že
Nebudeš pít!

(on)
To že jsem řek?!

(ona)
Řekl jsi mi, že
Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy
Řekl jsi mi že
Nebudeš pít!

(on)
Tak to jsem ti asi lhal…
chytla mě venku slina
ale už se incident stal
nalijme si čistého vína.

(ona)
Pravda!
Řekl jsi mi že
Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy
Řekl jsi mi že
Nebudeš pít!

(on)
Chvilku mlč!

(ona)
Řekl jsi mi že
Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy
Řekl jsi mi že
Nebudeš pít!

(on)
Je mi jasný,
zlato, že nemáš srdce
ani tvor pasný
se nedá tak hladce.

(ona)
Co to žvaníš ty ochlasto?
Do postele a zaspi to!

(on)
Ne, dlouho mlčel jsem
Proč spalas s tím debilem?

(ona)
Řekl jsi mi že
Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy
Řekl jsi mi že
Nebudeš pít!

(on)
Takže?! Takže?!
Proto toho muže?
Děvko dobrou…
Autor Edmond Kadad, 08.12.2009
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí