Piji

Piji

Anotace: +++

Pravda je prý skrytá na dně flašky
Tak do sebe leju ty sračky
Jen abych poznal pravdu
Poznal pravdu

Snažím se opít abych zapomněl
Kdo je vrah a kdo přítel
Jen abych něco cítil
Něco cítil

Co je emoce jsem zapomněl raději
Dál tedy žiji pouze v naději
Že poznám co je ráj
Co je ráj?
Autor Edmond Kadad, 08.12.2009
Přečteno 220x
Tipy 1
Poslední tipující: slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí