Srandy

Srandy

Anotace: Je možné lámat přez koleno

Takové býlí naše srandy
A kdo z nás zabit je, můj vrahů?
Nemyslí se, že hned z verandy
Už budem stát na našém prahů.
Je možné lámat přez koleno
Je možné v noci tajně létat
Je možné vymyslet a věřit
A budeš ty, mů osud splétat?
Ach, to jsou srandy, možná přejdou
Neber to vážně, budeš zbitý
A copak láska, copak srdce
Ze srandy jen...Zbytečné city
Autor Alisa 16, 08.12.2009
Přečteno 229x
Tipy 3
Poslední tipující: vojtaz, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí