Miluj mne

Miluj mne

Anotace: Aby netvrdla srdce

Miluj mne,
víš jako tehdy.
Je to mnoho let
a nám oběma změnily se rysy.

Miluj mne,
tak vzácně,
jako bych byl jediný na světě.

Neodcházej,
prosím,
ještě není konec básně.
Tam uvnitř jsem stále já,
počkej, jen dopíši pár veršů mého života.


neodcházej,
možná je to naposled,
kdy se vidíme z očí do očí.

Miluj mne…
Autor Baghyra, 08.12.2009
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí