Bojím se

Bojím se

Anotace: že pořád budu psát...

Já bojím se psát tyto verše,
někdo je v tichosti najde
a za brány blázince mě vmetše,
tam tento svět nezajde.

Já bojím se číst tyto sloky,
jsem to opravdu já, snad ne.
Proč jsem to psala, pro cvoky?
Pro ty, co duše jim zvadne?

Já bojím se otevírat tento dokument,
pochmurná nálada se rychle vrací,
jen já, jen já jsem její věrný konzument
a ona si ze mě dělá ještě legraci.

Já bojím se zapínat tento PC,
protože pak bez rozmyšlení začnu psát,
jestli mám čas, na tom nezávisí,
po psaní prostě mívám hlad.
Autor Jiná, 09.12.2009
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Zefi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Psání je závislost, u mě se oběvuje jen občas. Ae je to hezky vyjádřený =)

09.12.2009 17:30:00 | BlackGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí