Zmatení

Zmatení

Anotace: Smutný člověk čeká na zázrak.

Zmatení


Mysl plnou představ mám,
na sebe se však nedívám.
Smutek by byl vidět,
a já bych se měl stydět.
Očí mám zalité smutkem,
srdce mi tluče krokem.
Myslím na všechny moje ztráty,
o cenu života hraji karty.
Prohraji nevadí mi to,
mám pocit, že už neuhraji to.
Píšu slova na papír a čekám v úlevu,
kdy pocity mé budou mít odlevu.
Nic se neděje, kůže mi už nehřeje,
čekám v zázrak naděje.
Věřím v lásku, věřím v nadějí,
nevěřím v sebe, nevěřím a život.
Čekám na ten zázrak až přijde,
doufám, že už neodejde.
Chytnu ho a přivážu k sobě,
chci ho poznat chtivě.
Věřím, že ho poznám,
věřím v jeho význam.
Až ke mně přijde budu šťasten,
a nebudu nadále zmaten.
Autor LordSet, 09.12.2009
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Pešulka, Neldor
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju :)

09.12.2009 19:03:00 | LordSet

Pěkné :)
A vítej na Literu! :)

09.12.2009 18:31:00 | Neldor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí