Adriano,promiň

Adriano,promiň

Anotace: Tuhle básničku sem napísala po tom co sem řekla několik MÁLO slov a ono jí to ublížilo...MOC mě to mrzí, protože to byla taková blbost...:o(

Promiň chci ti říct, je pár těch slov,
i když vím, že ublížila jsem ti moc.

Teď mě to tak moc mrzí, těch pár slov, co vypustila jsem z úst,
¨prosím nebreč a odpustit mi zkus.

Pomoz mi prosím od toho pocitu,
odpust mi a udělej za tím tlustou čáru.
seš moje nejlepší kámoška a já mám k tobě úctu,
přesto však jak mě znáš, odpověď ne neberu...
Autor Luďka, 30.11.2005
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju!!!

07.12.2005 07:54:00 | Luďka

¨ja uz sem ti davno odpustila

30.11.2005 10:35:00 | Ada

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí