--Začíná nový den--

--Začíná nový den--

Anotace: --

Je jaro.

S nepopsatelnou radostí
Se pouštíš
Do strastí,
Opoušíš křik
A svět bolestí.
Trápení odchází
Spolu
Se sněhem,
Začínají kvést petrklíče,
K vysněným srdcím
Dostáváš klíče.
Nad horou svítá
A začíná nový den,
Paprsek
Po paprsku tě vítá
A ty jen
S jiskrou jdeš
Světlu vstříc.

Čekám,
Až rozhoupeš vesmír,
Až vneseš do tmy stín.

Je ráno.

S úsměvem vstáváš,
Staré ženě
Přes okno
Na ulici zamáváš.

"Všechno si můžeš přát,
Všechno si můžeš vzít,
Každý sen tě bude hřát,
stačí za ním jít."

Jsi sám v objetí
svých hříchů,
hledáš k svým dveřím
tu pravou
kliku,
zaklínáš své
vybudované pasti,
do tajemných
částí
svého srdce

křičíš.
Autor Stepbystep, 10.12.2009
Přečteno 329x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Netty de Touvenell, Petbab, Antonín Sander
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi.

27.01.2010 15:07:00 | Netty de Touvenell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí