On

On

Anotace: ...Nevím jak to popsat ..prostě mě to napadlo :-)

Stojí naproti v ulici
vstřebává včerejší opici
Čeká na svůj osud
Štěstí mu nepřálo dosud

Hledá klíč k životu
V lidech upřímnou dobrotu
Spravuje svůj zámek rozbitý
Dnes má sílu...dnes je nabitý

Nenechá utéct slzy žádné
Myšlenky nenechá chladné
Nenechá se rozdrtit
Svou víru v život usmrtit

Bude bojovat s ďáblem v duši
Nic jeho úmysly nepřehluší
Zhluboka se nadechne
Plameny ze sebe vyšlehne

Osvobodí své tělo
Kdysi v něm něco hřmělo
Teď tomu tak není
Čeká na setmění

Do tmy pomalu odchází
Beze všech nesnází
Sleduje mesíční zář
Svítí na jeho tvář

Je vyrovnaný...ale unavený
Ďábel v těle utopený
Cítí lehkost
ale také křehkost

Není šťastným člověkem
Však nevyřeší to útěkem
Oči se mu zavírají
Na lásku myslí potají

Nesmí zavrít oči
Všechno se okolo něj točí
Nechtěj ho vidět spíce
Neuvidíš ho už nikdy více...
Autor Heavy, 10.12.2009
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Gapa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí