Vánoční kouzlo

Vánoční kouzlo

Anotace: co máte rádi vy?

Vše, co chci o vánocích, jsi ty
Ach proboha, jak hloupá věta
To přece vzkazuji Ježíškovi
Ať říká si Noël nebo Santa

Vánoce – svátky míru a pohody
Radostí a dárků.
Také stresu a chudoby,
Starostí a tlaků.

Každá výloha září
A nemůže za to měsíční svit.
Všechny děti se nadšeně tváří
A tvrdí: „ Takovou výzdobu musíme mít!“

Děsí mě tyto vánoční kýče,
Vše je tak velké a svítící.
Radši zamknout se doma, zahodit klíče
A vyhnout se výzdobě křičící.

Pro mne má vážně větší kouzlo
Ten živý stromek zasněžený
Vážně jen vkusně ozdobený
S barevnými žárovkami
Co přes sníh lehce blikají
Tím vánoce začínají.
Autor Anye, 10.12.2009
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí