Poutník

Poutník

Anotace: ...

To jsem já, ten poutník,
ten seschlý strom bez stínu,
jak bez zápisu deník,
podoben nezdanému snu.

To jsem já, osoba bez života,
bez pocitů, bez vnímání.
Jako bez tónu nota,
jak černočerné svítaní.

Ať si to přeješ, jak chceš,
neexistuji, vlastně vůbec nejsem.
Jakmile mě však zapřeš,
jsem u tebe a neubrání tě noc ani den.

Jsem to bezvýznamné nic,
na kterém Svět se točí.
Co rád si vyjde v lese do ulic.
Chceš mě vidět? Tak zavři oči.
Autor Dragoniana, 10.12.2009
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi ta myšlenka, jestli ji dobře chápu, ikdyž verše místy letí.

14.12.2009 21:02:00 | mertelik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí