Tatínek

Tatínek

Anotace: Kritický pohled pubertální dívky na otce.

Proč se s někým hádat,
proč mu za to nadat,
proč máš pocit za chvíli,
že tě tímto zabíjí.

Rád tě má a pro tvou radost,
zakáže vše, pak nemá starost.
Sám ví dobře, co ty děláš,
svou pravdou ho nepředěláš.

Jsi přeci jen holka hloupá,
jeho ego rychle stoupá,
mamka mlčí, nemá chuť,
zkoumat jeho z mozku drť.
Autor Evell, 10.12.2009
Přečteno 475x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí