Strach

Strach

Anotace: strach uplne ze vseho...

Sbírka: Moje snění s ní a o ní

Mám strach, že už nikdy nepocítím, co cítil jsem s Tebou,
jak srdce mě hřálo, i když nohy jen zebou,
mám strach, že už nikdy nebudu dobrovolně tonout v Tvých očích,
že už nikdy naše láska nebude mít ustláno na růžích,
ze všeho nejvíc mám strach, že bych na všechno zapoměl,
i když je to jediný co bych asi udělat měl...
Autor Bogieman, 10.12.2009
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí