Dobro a zlo

Dobro a zlo

Anotace: Boj dobra se zlem.

Dobro a zlo


Anděla na popravu vedou,
za skutky zlé.

Ze strachu před ním,
cestu kříži vyznačili.

Neb utéct nemůže,
kříž boží ho přemůže.

Z očí krvavé slzy mu stékají,
směje se potají.

Anděl zla po třech schodech stoupá,
je to jen náhoda hloupá.

Jeho démonická hlava sražena bude!
Pro dobro! Pro boha!

Sekera se zlomí o hlavu jeho.
Lid se bojí o životy svoje neboť stalo se teď mnoho.

Mlha se rozestoupí,
božský anděl na zem vstoupí.

Démon plače dál,
nyní skutečně má nač se bát!

Anděl boží ruku před sebe pozdvihne,
v pravé poledne.

Blesk cestu si razí vzduchem,
do démona uhodí spěchem.

Uhoří jako dřívko v ohni,
je konec všeho dění.
Autor LordSet, 11.12.2009
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí