Muž, co nechtěl zemřít

Muž, co nechtěl zemřít

Anotace: je důležité ctít autority...

Mladý, krásný a bohatý
zdravý, úspěšný a sebevědomý
domečky, autíčka, holčičky
oplzlé slizské řečičky
a tvrdé loktičky

všude lidská lůza
jímá ho z ní hrůza
lidská bytost jako hračka
tupá z hoven sračka

povedl se kšeft
pěkně s nima vydupal
na stole francouzský koňak
kočička co dokouřila odešla

no a pak se otevřely dveře
do místnosti vstoupil člověk v rozpadlých čínských teniskách
a klidně řekl: jsem Bůh a ty zemřeš a už nikdy nebudeš

ten blbec byl v šoku
vytáhl kvér a Bohu ustřelil hlavu
pomalu se rozpouštěl sledujíc svým mozkem obchlístnutou stěnu
posledně se zatetelil a střípky ducha byly roztaveny v plamenech nicoty.
Autor Robby Hartmann, 13.12.2009
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí