Všude kolem nás

Všude kolem nás

Anotace: Jeho duše se stala součástí vesmíru, takže je na celém světě najednou.

Mari ve stéblech trávy, když bosa courám zahradou.
Mari ve vločkách sněhu, jež do vlasů mi dopadnou.
Mari ve slunečních paprscích, co lechtají mne po tváři.
Mari v hořkých slzách, co kanou směrem k polštáři.
Mari v našich písničkách, jež z jukeboxu se linou.
Mari v řekách, v potocích, co dál a dál jen plynou.
Co nezastaví se a plynou dál.
Mari kolem, všude, v nás.

_________________

Odešel, aby se k nám vrátil.
Autor barking bitch, 13.12.2009
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Quigleika, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí