Rok romantika

Rok romantika

Anotace: Už je to rok?...Miluju tě:-*

Je to rok a možná víc
potkal jsem slečnu netušíc

Netušíc strasti naší lásky
hladil jsem nežně její vlásky

Vlásky, co padají jí do čela
na čele vrásky, které by nechtěla

Nechtěla dalšího, co zkazí jí svět
a přece jen se mnou vyšla si na výlet

Je to rok a možná víc
potkala slečna chlapce netušíc

Netušíc strasti života
co na hodinách tikotá

Tikotá, jako srdce romantika
co mu láska cestou bliká
Autor Hmota, 13.12.2009
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Bíša, ta co bývala Andělem, Nomad
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

miluju Tě:-*

14.12.2009 16:30:00 | ta co bývala Andělem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí