Kolem Vánoc

Kolem Vánoc

Anotace: ...

Nespi na zápraží,
když chceš něco získat.
Stačí zaklepat
na otočný dveře
a pak si pískat,
a pak si pískat...

Nehleď na hvězdokupy,
když chceš snídat štěstí.
Stačí jít do lesa
a hledat stopy vět
mezi suchým klestím,
suchým klestím...

Dotkni se plamene dnes,
nečekej od nebes,
že zachrání tvou víru...
V skořápkách s mapami
schoval se svět - a my
se smějem bílým knírům...
Autor voedor, 14.12.2009
Přečteno 553x
Tipy 7
Poslední tipující: Petbab, enigman, Bíša, Kubino 2, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

se smějem sypaní sněhem...

14.12.2009 23:21:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí