Na Síriu..

Na Síriu..

Anotace: .. Psí hvězdě

Na Sírius, Psí hvězdu byl jsem se podívat
zčůranou ze všech stran (mám ji snad oplivat?)
teritorium má zde smečka mých přátel
mám je rád, oni mne - pach, vždyť to znáte

jeden z těch bulldogů vzácně jeví zájem
kousnout mě přátelsky, líp si prý zahrajem
radši se klidím, já kousat se nechci
lízat si rány pak? znáte to přeci

na Síriu, Psí hvězdě s těmi psy z plazmatu
ze rtů a z očí kápnu plazmu na vatu
zahodím, ať se za tou hvězdou honí
Mějte a mejte se!.. Haf! - na to voni
Autor Petbab, 15.12.2009
Přečteno 298x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, bejbyyyy, Zefi, Psavec, labuť, hašlerka, Květka Š., Kapka, Skalsky Pavel, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Haf!

08.01.2010 20:58:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Další blízká hvězdička z naší oblohy.

15.12.2009 23:40:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí