Ostře sledované vlaky

Ostře sledované vlaky

Anotace: Pro Radima Vančuru a jeho žluté vlaky co snad jednou rozeženou politické tlaky.Když tak u nás v ústavu Kosmonosy Hradice ,zahrajeme si třeba na přednostu stanice.

Jo Radime na železnici
dějí se věci
pracují tam švarní mládenci.
Jen v té naší politice
sedí debil vedle blbce.

Jo Radime na železnici
dějí se věci
pracují tam švarní mládenci.
Tak se nediv Radime
že ti tvůj vlak nejede.

Jo Radime na železnici
dějí se věci
pracují tam švarní mládenci.
Obálku by chtěli dát
Hašek,Martin i pan Ráth.

Jo Radime na železnici
dějí se věci
pracují tam švarní mládenci.
Snad se někdy povede
tyhle mlsný čuňata
nakopat do koleje.
Autor warčelák, 15.12.2009
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí