Kolotoč dítěte

Kolotoč dítěte

Anotace: Trochu divná básnička, možná trochu morbidní, nevím...

Sbírka: Prasáčkova morbidita

Mladá žena zemřela, srazilo jí auto,
dítě samé nechala, přetrhlo se pouto.

Matka nehybně na silnici leží.
A co to dítě, přežije? Stěží!

Co počne si bez matky ztracené? Navždy.
Vyroste v spodinu. Drogy, krádeže a vraždy!

Až dospěje pod vlivem zasedne za volant
a srazí mladou ženu. Parchant!
Autor Hunt, 16.12.2009
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí