Nic než učení

Nic než učení

Anotace: Nic než učení

Učení, učení kam se podíváš.
Světe, ty mi teda čočku dáváš.
Možná se mi směješ, či se jen díváš.
Tak či tak, pořádné nervy asi máš.

Tolik věcí se kvůli tobě učit musím.
Stejně je v životě nevyužiji, to vím.
Neustále se učím. Ba přímo šrotím.
Jednou tě ale jistě pokořím !

Přijde velký den,
kdy budu nadšen.
Všechno učení bude jen zlý sen
a já budu z tohoto kola ven.
Autor James Tony, 16.12.2009
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí