Přítel

Přítel

Anotace: ***

Nechci vidět tvé krásné oči
když dívají se na mě smutně
nechci vidět smutek v tvé duši
nemusí být vše černé nutně

podívej se na mě a zři
že já jsem přítel tvůj
já nabízím ti své rameno
já spojil s tebou osud svůj

prosím přestaň se tvářit nešťastně
vždyť svět je přeci krásný
nenech si kazit byť jeden den
chci vidět jen tvůj úsměv spásný

tak usměj se na celý svět
ať jsou tvé dny veselé
vždyť jsem tu pro tebe
máš ve mě přítele.
Autor Final, 16.12.2009
Přečteno 713x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Modrý Anděl, PANGÁSIUS, zelená víla, januve
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí