Odpadlík

Odpadlík

Anotace: ...

Sbírka: Furt v prdeli

s pocitem bez těla myslíš,že jsi král...popíjíš z vesela všichni tě chvástají myslíš, že jsi pán..procházíš krajinou v mlze a ve tmě přemítáš sám nad sebou,máš jít dál?!najednou zjistíš, že jsi sám, bez přátel bez podpory nikomu nechybíš a jdeš dál..pustou krajinou bez lásky bez jizev bez bázně bez studu kurva vstříc o...sudu, který jsi nenapsal..myslím, tedy jsem?!pcha jen mrdka na dně záchoda z buberťáka tajný sen..
Autor Deutschmann, 17.12.2009
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí