Komár

Komár

Anotace: ...

Mám v pokoji komára,
je nesmrtelný.
Je opravdu nesmrtelný.
Jak se ho zbavit?
Jak se ho zbavit?
Bojí se tmy?
Kéž by se bál. Tak jako já.
Třeba ještě budeme přáteli.
Autor terry0, 17.12.2009
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: tukiy, kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí