V tichosti světla

V tichosti světla

Anotace: ...

Já mlčím,
ačkoliv atom hrubozrného světa promluvil,

a přec se krčím,
když chtěla jsem, aby se omluvil.

Zářivé plameny sežehly ve tmě můj dech,
byl slyšet každičký bolavý vzdech.

Teď plamen dohasíná,
syrovost obnažila svou hruď,

naděje strnulost pozhasíná,
teploměr života vyzvedne rtuť.

Paprsek jemnocitu dotkl se tváře,
z očí se na svět dere neznámá záře...
Autor Ráchel, 17.12.2009
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Indigo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí