Extremisté

Extremisté

Anotace: O nebezpečí dnešní doby

Holý palice,vypitý mozky,
zdvižený pravice, tak vypadaj trosky.
Trosky bez citu a trosky bez lásky,
trosky co neřeší základní otázky.
Bez myšlení, bez lítosti ubližují lidem
a vůbec je to nesere a berou to s klidem.
Nemají v hlavě všecičko v pořádku
a když se něco semele,seřadí se do řádku.
Neumí bojovat jen sami za sebe,
s davem je líp,líp drží u sebe.
Sebemenší maličkost vyřeší v bitkách
a pak se s tím chlubí na skinhedskejch pitkách.
Co ale s těmito zvířaty provést?
Nejlepší by bylo je do Osvětimi zavést.
Všechno to zlo, co po světě šíří,
aby si zkusili na vlastní kůži.
To byste se náckové, to byste se divili,
jak by se vám z toho plynu vaše ksichty křivily!
Autor pospa20, 17.12.2009
Přečteno 206x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí