Sněhulajda

Sněhulajda

Anotace: Vždy cool :)

Věčný úsměv na tváři
od sněhu se odráží.
Klobouk na hlavě si nese
neustále raduje se.

Oči barvy nekonečna
pleť zas jako dráha mléčná.
Stojí strmě v pozoru
plní svoji úlohu.

Střeží tajemství všech dětí
sčítá vločky, které letí
metlou chmury odhání
nic mu přitom nebrání.

Zima chladí louky, lesy
on však v mrazu libuje si.
Může přijít také k Vám!
Sněhulajda elegán
Autor Rozpalka, 18.12.2009
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, Špáďa, Zorenka Ježková, enigman, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Umíš pobavit nejen děti!

05.07.2010 23:26:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí