Píseň noci

Píseň noci

Anotace: ...taneční duet, závod těch dvou těl...

Bílá postava vlka mihne se tmou,
plamínky v očích zvířeti žhnou.
Zastaví se, pohledne Ti do tváře,
jedno, zda vypadá mladě či staře.

Začne tesknivě výt píseň noci,
svět okolo podrobuje své moci.
Dokonalá krása, bez jediné chyby,
žádná diskuze, to je bezpochyby.

Ze stínů mladá dívka vystoupí,
v černém hávu k vlkovi přistoupí.
Pootevře ústa, melodie dere se ven,
snad božská realita či skvostný sen?

Taneční duet, závod těch dvou těl,
kéž by se ještě vítr k nim přidat směl.
Jak je to možné? - Vlk jest jen iluzí,
která tak nikdy chuť masa neokusí.
Autor Wyrda, 19.12.2009
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí