Trosečník

Trosečník

Anotace: O cloveku, ktery se probudil na kusu dreva uprostred oceanu kdyz zacne mohutna boure a vi ze umre, ale doufa ze jemu prijemnejsim zpusobem...

Když se probudím
pluji na oceánu
Tisíc mil daleko
v hlubokém vesmíru

Usnul jsem ani nevím kdy
snad jednou pochopím ty sny

Když se okolo rozhlížím
ucítím kapku
Ve výši zahřmělo
tam v nebi osudu

Dech mi vyrazily temné mraky
dvě strany největší bitvy

Když pak upadnu zoufalstvím
dostanu jen jednu cestu
Už mě spolkni hlubino
neujdu tvému trestu

Tomu co zbude zkřížím cestu
nemám jinou volbu

Když začnou s šílenstvím
probudí mohutnou vlnu
Na pomoc žene se světlo
přítel s moci blesku

Pak už jen okamžik krutého snu
On zažene tu tmu
Autor 4LJFilip, 19.12.2009
Přečteno 292x
Tipy 23
Poslední tipující: Chancer, Holis, Markéta G., hypertenze, susana načeva, brooklyn, Churry, Tygropes, Bíša, drsnosrstej kokršpaněl, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

presne tak:-)

11.04.2010 19:35:00 | 4LJFilip

Nakonec nepolkne jej hlubina, ale pojmou nebesa..ST

11.04.2010 13:21:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí