Suj při mě!

Suj při mě!

Anotace: poděkování jednomu člověku , který mi v smutných chvílích dává sílu, bez kterého bych si svůj život nedovedla představit :)

Prosím stůj při mně, když o to budu stát,
potřebuju jistotu, že je tu někdo kdo má mě trochu rád,
když moje myšlenky začnou nebezpečně šedivět
a já se začnu dívat černě na celý svět.
Potřebuju tě tu stejně a stále,
tvoji energii, tvůj hlas a to jak se usmíváš dále.
Neubližuj mi jako člověk slovem,
víš, že ti nechci nikdy dát své sbohem.
Naději já neztrácím, když jsi mi v patách,
sílu žít znám když mě držíš v rukách,
v té chvíli vím, že spadnout mě zas nenecháš
a když svoje starosti říkám ti, tak posloucháš.
Stačí ti napsat sms dlouhá či krátká
Mě to prostě ze dna zvedne zkrátka.
Děkuji!
Autor veverka.danca.007, 20.12.2009
Přečteno 543x
Tipy 2
Poslední tipující: Bereniké, lllhanus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí