Když čtu Walta Whitmana

Když čtu Walta Whitmana

Anotace: ...

Když čtu Walta Whitmana
celý svět mám v očích
v uvědomění sebe sama
skrze kterého i celý svět
jsem já

a tak hodím úsměv na rty
a kroutím se za zvuků
hudby
po pokoji

pohlcuji hudbu, pohlcuji pokoj
všechno jsem já a já
jsem uvnitř někoho koho
mám zase na oplátku uvnitř sebe

Myslím že nic není
Je užasné jak si člověk
v této nicotě krásně vytvořil svět
který je jeho dílem
díky přirodě
která je sama jeho dílem

Zde nevím kde je Whitman
ale jsem to já
který četl Whitmana
Autor tukiy, 20.12.2009
Přečteno 247x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo...Stébla...

20.12.2009 13:33:00 | tukiy

Doufám, že "Stébla trávy..."

20.12.2009 13:03:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí