Vánoční

Vánoční

Anotace: V období vánoc se traduje, že nastává čas zázraků. Tahle báseň je pro přátelé co pořád čekají na spojení dvou srdcí a vánoce jim k tomu mohou pomoct.

Na statusu visí,
že slzu v očích máš
a srdce zarmoucené.

Na vánoce budeš zase mezi svýma,
rodiče, lásky
a venku zima.

Pokaždé vločce sype se zázrak,
vítr dotváří atmosféru,
nastává čas.

Vyběhni do polí,
vítr s vlasy si zatančí
a každá vločka bude jenom tvá,
princezno sněhová.

Běž naproti zázrakům,
podívej se k oblakům.
Zaposlouchej se srdcem
a mluv očima,
jen tak uvidíš zázrak světa.

Vždyť nejhezčím dárkem pod stromeček může být,
když tvé srdce bude pro někoho bít.
Autor Hantec, 20.12.2009
Přečteno 523x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, PPetrushka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí