Mikropovídka-Živoucí Země

Mikropovídka-Živoucí Země

Anotace: ***

Uvízl jsi.
V čem?
V mysli.
Cože??
Ohromení.
Nekecám.
Srandovní.
Copak?
Nedokážu definovat!
Pokus se!
Krása!
(krásná mysl
krásná žena)
Nechápu tě.
Uchechtnutí.
Nemůžeš.
V pohodě?
Jasně, OK!
Podívej!
Zvedám ruku.
Vidíš to?
Co?
Budoucnost!
Vidím kůži.
Vlní se?
Ééé..hm..ano
Dýchá!
Země žije!!!
Bůh zajásal.
My plakali.
Žijeme s ní.
Opěvujeme ji!
Žehnáme!
A ona nestárne!
Lidstvo vymírá.
Země přihlíží.
Všemohoucí divák.
Autor Tomáš Přidal, 20.12.2009
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Uhel pohledu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Juj,ta byla,ale mikro...pěkné:-)

21.12.2009 08:40:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí