Než usnu

Než usnu

Anotace: probudím se...

V třeskotu tmoucím
zbyla naděje
na věky snů
krve krůpěje.

Odešly prázdnem
smály se hrůzou
spánek byl pro ně
největší můzou.

Vlhkou svou dlaní
dotek příboje
rdíš se v sobě
tlumíš výboje.

Uklidni srdce
chtěj další nitě
napíšeš slova
lásko já chci tě.
Autor Čoki, 20.12.2009
Přečteno 276x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Zefi, Psavec, hašlerka, Nút, WAYWARD, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

________________
* ** ****** **
________________N.

20.12.2009 21:14:00 | Nút

Když budou nitě
tak vyšije si tě
do obrázku
..lásku..

20.12.2009 16:27:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí