Tragedie u Růžďky.

Tragedie u Růžďky.

Anotace: dopravní nehoda

Nedaleko obce Růžďky,
zrovna včera bylo to,
rozsekán na malé kůšťky
jako srbské rizoto
u silnice ležel chlap.

Kousek dál od jeho těla,
coby hodil kamenem,
válely se v krvi zcela
vnitřnosti i s ramenem.
Mozek všude, kam jsem šláp.

Jeden pohled stačil zcela
bych pochopil souvislost.
Mrtvý chlap. Motorka celá.
Pod motorkou mladá kost.
Blondýnečka maličká.

Když tak koukám na ty trosky
hnusem úplně naplněn,
policajta vidím bosky
zvracet, mírně předkloněn.
Copak se to jen stalo?

Rozšířené oči děsem,
ústa cosi drmolí.
Zrak bloudí nad okolním lesem,
v ruce třímá pistoli.
V dálce mizí rogalo.
Autor postmajster, 20.12.2009
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí