Osud Domu

Osud Domu

Anotace: ***

Hlas Domu
volá majitele
cítí se neuklizený
nespokojený
uvnitř prázdný
a je mu zima
místnosti jsou ponuré
za každým rohem
za každými dveřmi
všude slyšet šepot
jeho slov
opakují se:
Přijď domů
přijď domů
Dům má tušení,
že spadne
za několik let
poté, co do rakve
pochovají jeho pána
demoliční koule
jej srazí k zemi
do prachu
a tak utichne
v prach
a jeho trosky
odvezou za město
zdrcený hlas odezní....

to je jeho osud
Autor Tomáš Přidal, 21.12.2009
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí