už zase padá sníh

už zase padá sníh

Anotace: evě

už zase padá sníh
ten lehkej jak prachový peří
sem tam mu nastavíš dlaň
tak ze zvyku
a pozoruješ kapky vody
co tečou čarou života

už zase padá sníh
a já bych s ním každou tu chvilku měnil
když se ti chytí na řásách
každé to tiché zasyčení
když vpíjí se ti do vlasů
tu chvilku
když teče ti po tvářích jak sladká slza
omýt suché rty

už zase padá sníh
a já se zas bojím,
že náš poslední
Autor kulishak, 21.12.2009
Přečteno 410x
Tipy 7
Poslední tipující: oběžnice, Churry, Zefi, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už zase padá sneh
a klamár zas otvoril si pusu
tie isté slová pre inú ženu
známka úžasného vkusu

03.02.2010 01:47:00 | zlomeny srdce

Už dloho jsem u tebe nečetla..je to nádhera...

03.01.2010 19:03:00 | oběžnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí