Obrazy

Obrazy

Anotace: Vidíme jich moře kolem sebe, obrazy a výjevy ze života, které nás obklopují. Na některé se však nedá zapomenout.

Přišel domů zpitý pod obraz.
Vzbudil taktéž svoji paní.
jakmile uslyšel její lání.
po zádech mu běhal mráz.

Obraz máti letěl rychle dolů,
dům se třásl v základech.
Pěstí rozbila nohy stolu,
a pak sotva popadala dech.

V televizi se vedl zápas,
obraz neustále živě skákal.
Manželka mu dala zákaz,
že ještě chytne šedý zákal.

Ráno se cítil jak po opici,
v atelieru snad bude klid.
Sáhl mrštně po sklenici,
kapka vína nemůže uškodit.

K omládnutí už není léku,
dílu svému dal jiný ráz.
Oba jsou v středním věku,
na plátně je holka bez příkras.
Autor jehlaspichlas, 21.12.2009
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: CRASH, Kapka, carodejka, zzlatý, Markéta G.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no jo, taky se na tenhleten věk mooc těším, jak asi budu vypadat po tom vedení svýho života

08.02.2010 06:36:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí